Den grønne side - Energi med omtanke

​I HK electric Aps har vi mange gode bud på, hvordan du som privatperson eller virksomhed kan gøre en indsats og spare på energien. Det gavner både din pengepung og skåner miljøet. Hos HK electric Aps kalder vi det "Energi med omtanke".

Hermed nogle eksempler på de muligheder som kan reducere elregningen:

El-sparemotorer opfylder visse minimumskrav for virkningsgraden og kan med fordel anvendes i mange produktionsprocesser, ventilationsanlæg, tørreblæsere m.m.


”Soft startere” til maskiner og motorer giver lavere energiforbrug og forlænger levetiden på anlægget.


HF-rør - moderne lavenergi lysstofrør, som regulerer lyset automatisk ved lysindfald fra vinduerne. Et HF-rør slukker straks, når det er ved at være opbrugt – i stedet for at blinke ligesom almindelige lysstofrør.


Føleraktiveret tænd/sluk af lys i rum, som ikke benyttes hele tiden, fx gangarealer, trapper, depot- og rengøringsrum.


Automatisk varmeregulering – fx natsænkning

I samarbejde med HK electric kan vi gennemgå elinstallationerne for, at se på de muligheder som kunne være interressante. Kontakt os for et uforpligtende møde om sagen.


For yderligere information http://www.elsparefonden.dk/

Fandt du ikke hvad du søgte?​

HK Electric tilbyder mange løsninger inden for installation og eftersyn af elektriske opsætninger og installationer. Fandt du ikke præcis det du ledte efter, så kan du enten søge på siden, eller kontakte os og fortælle os præcis hvad du ønsker udført.​

HK Electric ApS​  -  ​Toftevej 4, 4140 Borup  -  CVR: 10155029​  -  Tlf.: 2632 1167  -  E-mail: hk@hkelectric.dk